www.slingerweg.nl      | nieuws |    | club |    | fotoboek |    | gastenboek |   | links |


Sunset-Kubb 2006

Sunset-Kubb was wat de organisatie betreft, ondanks de regen, redelijk goed verlopen. Er zaten uiteraard een aantal kinderziekte's in, voor de volgende editie zal geprobeert worden een vaccin klaar te stomen. Op het fotoboek gedeelte van de site staan een paar foto's van dit prachtige evenement.

Ečn van de kinderziekte's was het tijdstip van beginnen. Dat was te laat, of de sunset kwam te vroeg. Uiteindelijk zat iedereen rond het vuur wat te ouwehoeren, wat zeker niet onbelangrijk is bij kubb. Alleen het vervelende was nu dat de poelronde's niet eens tot een einde zijn geworden en er dus eigenlijk ook geen winnar was. De 6 teams van 3 personen, ter plekke geformeerd hebben zodoende allemaal maar gewonnen. Wil je de uitslagen van de wel gespeelde wedstrijden en de op punten eventuele winnaar alsnog zien, klik dan hier: Uitslagen

De volgende keer zullen we proberen meer teams naar het prachtige eiland Wieringen te lokken voor een leuk toernooitje.

Mvgr, KCSW
Tot de volgende editie.

_______________________________________________________

De eerste editie van dit toernooi, georganiseerd door KCSW, zal plaats vinden op zaterdagavond 22 juli 2006 (een week voor de kermis). De locatie voor dit prachtige evenement zal zijn op het zuidelijkste deel van het Lutjestrand en niet op de eerder beoogde locatie op de foto hieronder afgebeeld.

Op dit toernooi kan naar hartelust gekubbt worden, maar uiteraard kan je ook gewoon lekker gaan genieten van de zonsondergang die op dit punt van Wieringen erg mooi is.

Er zal in teams van 6 mensen gekubbt worden volgens de officiele WK-regels (eventueel met een tijdslimiet), deze zijn elders op deze site ergens te lezen. Als je nog nooit kubb gespeelt hebt kan je evengoed meedoen, stuur even een mailtje met wie je bent en wat je teamnaam is naar kubbclub@slingerweg.nl en zorg er voor dat je met 6 mannen en/of vrouwen om een uur of zeven s'avonds op het zuidelijke deel van het lutjestrand aanwezig bent en vraag naar iemand van de KubbClub SlingerWeg. Doe dit ook als je al wel kunt kubben en mee wil doen.
Houdt er ook zeker rekening mee dat je, je eigen van een natje en een droogje voorziet en dat je ook een beetje je troep in de vuilnisbakken gooit. Het strand is niet met de auto bereikbaar, althans op zo'n 150 meter wandelen is een parkeerplaats, dit kan zijn bij het surfstrand of bij op de parkeerplaats aan de Westerdamsterweg welke wij aanraden. Aansluitend aan deze laatste parkeergelegenheid is tevens een camping gesitueerd. Deze camping zijn hoofdingang is aan de westerlanderweg 43 en is genaamd Camping Waddenzee (0227-591431). Als je hier de nacht wilt doorbrengen moet je dat zelf regelen. Naar mijn weten zijn er wel goeie voorzieningen enzo.